Amsterdam Dance Event 2024: evenimentele și conferințele cheie

113_Jasper ten Tusscher_ADE_HANGOVER_1022 (1)

Săptămâna viitoare Amsterdam Dance Event (ADE) revine cu o nouă ediție plină de inspirație și networking pentru industria muzicală. Acestea sunt câteva dintre evenimentele cheie din acest an.

ADE nu este doar o serie de petreceri și DJ seturi, ci și un loc unde cei din industrie se întâlnesc pentru a discuta viitorul muzicii electronice și oportunitățile din domeniu. Misiunea și viziunea ADE sunt de a organiza și curatoria anual cel mai influent festival și conferință din domeniul muzicii electronice. Ca platformă globală, Amsterdam Dance Event contribuie la dezvoltarea și expansiunea culturii muzicii electronice prin crearea unui spațiu pentru noi talente și facilitarea schimbului de cunoștințe.

  • Miercuri, 16 octombrie:

Meet the Professionals from the Central & Eastern European Region, unde vor fi prezenți speakeri din întreaga scenă est și central-europeană, printre care și din România.
20 Years of Tomorrowland va fi o discuție alături de Michiel Beers, fondatorul Tomorrowland (Belgia) despre succesul acestui fenomen și cum a ajuns în vârful industriei.

  • Joi, 17 octombrie:

Fabric London and the Tales of 25 Years of Existence va aduce o discuție despre istoria clubului emblematic Fabric London și impactul său asupra scenei muzicale.
SoundCloud - Essential Insider Knowledge va oferi informații esențiale despre utilizarea SoundCloud pentru a-ți dezvolta cariera muzicală.
Sama' Abdulhadi - Every Artist Needs Resilience va discuta despre importanța rezilienței în carierele artiștilor.
10 Years of shesaid.so & Nurturing Micro-Communities in Global Markets va celebra 10 ani de la înființarea shesaid.so, alături de fondatoarea Andreea Magdalina, și va discuta despre sprijinul micro-comunităților în piețele globale.

  • Vineri, 18 octombrie:

ADE Green Program se va concentra pe sustenabilitate în industria muzicală, promovând practici ecologice și responsabile.
Bandcamp - Essential Insider Knowledge va oferi informații esențiale despre utilizarea Bandcamp pentru a-ți promova și distribui muzica.
Panel-ul cu Amelie Lens x Charlotte de Witte va aduce împreună două dintre cele mai importante nume din techno pentru o discuție despre impactul lor asupra scenei.
machìna x Roelof Knol Interactive A/V performance 'Action' va oferi o experiență interactivă unică printr-o performanță audio-vizuală captivantă.

  • Sambata, 19 octombrie:

ADE Beats Program va explora cele mai recente tendințe și inovații din muzica electronică, aducând în prim-plan artiști și profesioniști de renume.

Tot sâmbătă, Tina Davis, de la casa de discuri EMPIRE va oferi o oportunitate unică de a asculta perspectivele unei figuri influente din industria muzicală.
În materie de radio, la The Future of Radio se va discuta despre evoluția radio-ului în era digitală și cum se adaptează la noile tehnologii, iar Understanding U.S. Dance Radio va oferi perspective despre specificul și evoluția radioului de dans din Statele Unite.

De asemenea, The Future of Clubs and Venues va explora viitorul cluburilor și spațiilor de eveniment, având în vedere schimbările din industrie.
BEMA's World va explora impactul și contribuția BEMA (Black Electronic Music Alliance) la scena muzicală.

Nu rata cel mai mare eveniment de networking din muzica electronică! Biletele ADE Pro Pass sunt aproape epuizate, așa că rezervă acum unul dintre ultimele locuri. Încurajăm iubitorii de muzică electronică să participe activ și să se implice în discuțiile de pe canalele oficiale ADE, chiar dacă nu pot participa fizic.


On Air
Acum
John Summit, Hayla - Where You Are
A fost
SIRENS OF LESBOS - Long Days, Hot Nights (Claptone remix)
Noutăți
Marius Onuc Speaker ADE
113_Jasper ten Tusscher_ADE_HANGOVER_1022 (1)
ade4_Jasper ten Tusscher_ADE_FELIX MERITIS_DEFQON_1018

Partenerii noștri

DIGI SPORT
FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de...

FILM NOW
Cum arată Jean-Claude Van Damme în 2024, la 64 de ani. Își serbează ziua în 18 octombrie. 5 mariaje cu 4 femei și o viață tumultoasă

Cum arată Jean-Claude Van Damme în 2024, la 64 de ani...

DIGI WORLD
Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și...

DIGI ANIMAL WORLD
Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe...

DIGI LIFE
Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul potrivit, așa că s-a căsătorit cu ea însăși. Cum a sărbătorit după un an

Și-a dorit mereu să se mărite, n-a găsit partenerul...

PE ROZ
Divorț neașteptat în industria muzicală. Un DJ celebru divorțează după aproape 30 de ani de căsnicie

Divorț neașteptat în industria muzicală. Un DJ celebru...

vizual comunicat DIGIPEDIA 1

DIGIPEDIA, un nou capitol în educația științifică cu...

1Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii octombrie

La Film Now, peliculele lunii octombrie se trăiesc la...