Amsterdam Dance Event 2024: Three weeks to go!

1amsterdam-dance-event-770x425

Între 16 și 20 octombrie, Amsterdam devine epicentrul muzicii electronice la Amsterdam Dance Event (ADE) 2024! Mai sunt doar trei săptămâni până la start, iar conferința ADE Pro este aproape finalizată, oferind o experiență memorabilă. Programul este plin de artiști de top care îți vor împărtăși poveștile și strategiile lor de succes. Cu peste 600 de speakeri și 500.000 de vizitatori așteptați, ADE 2024 este evenimentul de neratat pentru profesioniști și fanii muzicii electronice.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre artistii care vor urca pe scenă la ADE Pro se numără: Martin Garrix, Timbaland, Amelie Lens x Charlotte de Witte, Marlon Hoffstadt, Indira Paganotto – cunoscută pentru stilul ei energic, ce combină elemente de techno și psytrance, fiind o artistă în plină ascensiune pe scena electronică mondială, Sara Landry, Major League DJz, Reinier Zonneveld, Ellen Allien, Mau P, Chris Stussy, Laurent Garnier, Sama' Abdulhadi – pionieră a muzicii techno în Orientul Mijlociu, cunoscută pentru seturile sale puternice și influențele culturale, și Miss Monique.

Networking și Oportunități de Învățare

ADE este locul perfect pentru a te conecta cu artiști consacrați, DJ-i, producători, organizatori și agenți de booking, dar și pentru a învăța de la cei mai buni. Locații precum Andaz Amsterdam (Hyatt Hotel) vor fi centrele de networking și business meetings. Aceasta este ocazia ideală de a discuta și dezbate subiecte fierbinți din industria muzicală, inclusiv despre platformele de streaming precum TikTok, Spotify, YouTube sau despre impactul inteligenței artificiale în muzică.

ADE Festival

În termeni de petreceri, ADE 2024 strălucește cu un line-up impresionant care include nume mari precum: Anyma, Tale of Us, Eats Everything, Barry Can’t Swim, Mochakk, Partiboi69 – doar câțiva dintre artiștii care vor aduce o atmosferă vibrantă și seturi electrizante la eveniment.

ADE Pro Pass oferă acces nelimitat la toate conferințele ADE, oportunități de networking prin ADE Matchmaking, acces la toate petrecerile ADE Festival și multe altele.

Asigură-ți Pro Pass-ul aici sau explorează celalalte opțiune de bilete cât mai sunt valabile!


On Air
Acum
Mindcage x Qodes - Fetele Din Salazar
A fost
Adam Port, Stryv - Positions
Noutăți
Marius Onuc Speaker ADE
113_Jasper ten Tusscher_ADE_HANGOVER_1022 (1)
ade4_Jasper ten Tusscher_ADE_FELIX MERITIS_DEFQON_1018

Partenerii noștri

DIGI SPORT
Pedeapsa primită de Dorinel Munteanu, după episodul care a scandalizat fotbalul românesc

Pedeapsa primită de Dorinel Munteanu, după episodul...

FILM NOW
N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici cel mai bun film al anului: "O adevărată epopee"

N-a apărut încă în cinema, dar e considerat de critici...

DIGI WORLD
Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop...

DIGI ANIMAL WORLD
Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din Giza. Imaginile, surprinse de un bărbat care naviga cu parapanta, sunt virale

Un câine s-a cățărat în vârful Marii Piramide din...

DIGI LIFE
Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului „Fata cu cercel de perlă”

Oamenii de ştiinţă au descifrat secretul tabloului...

PE ROZ
Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle...

vizual comunicat DIGIPEDIA 1

DIGIPEDIA, un nou capitol în educația științifică cu...

1Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii octombrie

La Film Now, peliculele lunii octombrie se trăiesc la...